Asociatia Grooming Romania

Despre Noi
Inscriere

Despre Noi

Inca din anul 2015 a luat nastere idea de organizare a competitiilor si seminariilor de grooming. Dupa mai multe editii ale Romanian Grooming Trophy organizate in sistem privat, si dupa organizarea a cateva editii Tabara de Grooming, a devenit evident ca este nevoie de o asociatie in domeniu. Incepand din 2022 groomerii vor putea evolua sub patronajul unei asociatii nationale, vor putea avea parte de gradatii si de competitii cat si de o mai buna informare in ceea ce priveste aceasta meserie. Cei care vor dori vor putea avansa in cariera, avand la dispozitie resursele Romanian Grooming Association.
Incepand de acest an, vom putea oferi groomerilor ce vor evolua in examinarea anuala, gradatii pe stiluri diferite de grooming si pe nivele diferite de dificultate. In acest fel groomerii romani se vor putea atesta in Poodle, Pure Breed Scissoring, Free Style sau Stripping, pe 3 nivele de dificultate, C ( nivel incepator), B (nivel mediu), A (Nivel avansat). Orice groomer care a trecut examinarea nationala va obtine un certificate acordat de Asociatia de Grooming din Romania conform cu nivelul si stilul la care a fost examinat cat si un sticker ce va fi postat la salonul in care lucreaza. In acest fel se va putea face o departajare iar clientii vor afla ca in acel salon lucreaza un groomeri care a fost testat de catre Asociatia Romana de Grooming intr-o examinare nationala
De asemenea incepand de anul acesta la tabara de Grooming vor avea acces doar membrii asociatiei. Inscrierea la Tabara de Grooming este ca si pana acum GRATUITA!